top of page

vind het aanbod dat past bij jou

Iedereen is uniek

Daarom is er altijd een aanbod dat bij jou past

Coaching is iets anders dan therapie. Als coach zal ik je begeleiden vanaf de zijlijn. Dat maakt coaching ook zo’n mooi vak. Je helpt iemand het zelf te doen. Zonder direct een mening te geven maar door te luisteren en af en toe te sturen help ik jou tot zelfinzicht te komen. Voor werkgevers bied ik in stress(preventie)- en vitaliteittrainingen aan en voor werknemers en ondernemers heb ik speciale (online) coachingssessies en programma’s ontwikkeld om ieder op zijn eigen manier te helpen. Want ieder mens is uniek. Dus waarom zou iedereen dezelfde hulp nodig hebben?

Vitamine C_(c)Anne van Zantwijk-7.jpg

Persoonlijke coaching

Gespecialiseerd in Stress & Burn-out coaching

Hulp zoeken is nog nooit zo laagdrempelig geweest. Coaching waar jij je prettig voelt. Via online of offline consults kun jij coaching krijgen waar en wanneer jij wilt. In deze sessies werken we systematisch aan jouw doelen. Wil je graag weer met energie wakker worden? Je stress onder controle krijgen? Of zit je midden in een burn-out en heb je hulp nodig bij herstel? Dat kan allemaal. Begin met wat VitamineC en je zult zien dat jij straks weer de energie hebt om de dag aan te kunnen.

Aanbod

Vitaliteit trainingen

Dat stress een gevaar is voor de vitaliteit van een organisatie staat als een paal boven water. Maar wat doe je er aan? Met behulp van de VitamineC vitaliteit training krijg je snel een beeld van de vitaliteit op de werkvloer. Door onderzoek en interviews wordt de vitaliteit van jouw organisatie in kaart gebracht. Daarna word via een company training deze zaken besproken en aangepakt. Vitale medewerkers kunnen al snel een hoop kosten besparen. Een kleine investering voor een grote winst.

Vitamine C_(c)Anne van Zantwijk-34.jpg
Vitamine C_(c)Anne van Zantwijk-69.jpg

Terug in balans

Online cursus

Wanneer doe je het nou goed? Wat is téveel? Je wilt eigenlijk gewoon alles doen wat leuk is (en soms ook niet leuk is). Maar ook naar je eigen lichaam luisteren... 

Waar ligt die grens en hoe kun je JOUW balans vinden. 

Precies dat ga je leren in deze cursus 'terug in balans'. Luisteren naar de signalen van je lijf, kleine stapjes vooruit en inzicht in jouw persoonlijke energiebalans. Door deze e-learning help ik jou je eigen eigen kracht weer te vinden. En laat ik je ontdekken hoe energie voor jou werkt. Op een leuke, laagdrempelige manier. In kleine modules, krijg jij inzicht in jouw eigen balans. 

preventie.png

Werkdruk & werkstress masterclass

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Jaren heb ik bij bedrijven gewerkt waar burn-out en stress op de loer lagen. Een gegeven waar niet proactief maar reactief naar gehandeld werd. Terwijl er vaak met kleine bewustwordingen zoveel stress weg te nemen valt. Door middel van masterclasses over werkdruk en werkstress geef ik groepen inzicht in stressfactoren, hoe deze te herkennen en aan te pakken. Zodat burn-out in de toekomst hopelijk voorkomen kan worden.

Wat klanten zeggen over VitamineC Coaching

Even though we only had four sessions, I found your style of coaching to be very helpful because it was tool oriented and goal driven. The tools that we went through were very eye opening to me - especially the one with the squares (I don't know the name). I find this to be very helpful because then I don't dwell on the negative emotions I'm feeling, instead I focus on how I can help myself. It makes me feel empowered to know I have tools to help me in future situations.

P. Singh

Zin om te lezen?

Lees onderstaande artikelen en kom steeds meer te weten over de invloed van stress op ons leven.

bottom of page