top of page
Vitamine%252520C_(c)Anne%252520van%25252

Mijn verhaal als coach

Over VitamineC

Empatisch. Gecertificeerd. Wetenschappelijk.

VitamineC, niet je standaard voedingssupplement, maar een bedrijf in energie-coaching. Wie er achter dit bedrijf schuilgaat, dat ben ik: Charlotte Trommelen. Na mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam koos ik het pad van de mens en zijn omgeving. Acht jaar ben ik werkzaam in het reclame- en marketingvak. Creatieve campagnes verzinnen om merken aan de man te brengen. Het zakenleven ken ik dus als geen ander.

Ook weet ik hoe werkdruk voelt en hoe het is om jong, ambitieus en te verantwoordelijk te zijn. Vele malen heb ik op de rand van overspannenheid gestaan. Gelukkig ben ik nooit aan de andere kant van de scheidingslijn gekomen. Maar ik wist wel: er moest iets anders. De Psycholoog in mij zorgde ervoor dat ik een opleiding coaching bij stress & burn-out ben gaan volgen. Ik wilde voorkomen dat nog meer collega's er aan onderdoor gingen en mensen helpen om te luisteren naar hun eigen lijf. Ik geloof heel erg in beginnen bij jezelf. Daarom heb ik in maart 2020 mijn baan als Marketing Manager opgezegd om tijd te maken voor mijn eigen bedrijf: VitamineC Coaching. Zodat ik, met genoeg eigen energie, mensen kan helpen om hun eigen veerkracht te vinden en in te zetten. De weg naar (mentale)vitaliteit te bewandelen, en uiteindelijk de energie terug te vinden die veel mensen zo erg zijn kwijtgeraakt.

Vitamine C_(c)Anne van Zantwijk-8.jpg

What's in a name?

Een naam verzinnen voor je bedrijf is altijd lastig. Waar sta jij voor als bedrijf? En hoeveel van je eigen naam wil je er in terug zien. Standaard had ik ook voor ‘Charlotte Trommelen coaching’ kunnen kiezen, of Charlie Coacht. Maar toen ik ging nadenken over wat mij nu uniek maakt, wat IK toe kan voegen als coach, kwam ik al snel bij mijn missie uit. Mensen helpen zich weer (mentaal)gezond en energiek te voelen. Of het nu als bedrijf of als individu is. Voor mij gaat het over die vitaliteit. En wat is het meest bekende middeltje voor een gezond leven? VitamineC. Die C is natuurlijk een knipoog naar mijn voornaam. Maar ook een passende naam voor mijn bedrijf. Jong, energiek en met een boel enthousiasme waar je U tegen je zegt ben ik gedreven om mensen te coachen het beste uit zichzelf en hun energiebalans te halen. Want balans, daar gaat het uiteindelijk om.

Maak gebruik van je veerkacht

Wat mij keer op keer hielp? Mijn eigen veerkracht. Het geloof in mezelf. Ja ik viel, maar ik krabbelde ook weer op. Door inzicht in mijn eigen valkuilen kon ik de kracht vinden om te leren van mijn oude patronen en fouten. Deze te verbeteren en uiteindelijk in te zien wie ik echt was en waar ik energie van kreeg. Dat gun ik iedereen. En dat is dan ook waarom ik die hulp graag aanbied in de vorm van coaching. Ga jij de zoektocht aan? Neem contact op, en kies voor vooruitgang.

Krijg jouw energie weer terug

Kies het aanbod dat bij jou past

preventie.png

Voorkomen is veel beter dan genezen. Maak stress op de werkvloer bespreekbaar, krijg inzicht in de huidige stressoren en hoe je ze aanpakt.

Werkdruk & werkstress masterclass
Vitamine C_(c)Anne van Zantwijk-69.jpg

Werk met gerichte oefeningen en lessen aan jouw veerkracht. Zo dat jij energie overhoud om te doen wat je echt wilt.

Vitamine C_(c)Anne van Zantwijk-34.jpg

Krijg inzicht in de vitaliteit van jouw organisatie. Vitale medewerkers zorgen voor top prestaties en zijn blijvende krachten.

Vitaliteit trainingen
Vitamine C_(c)Anne van Zantwijk-7.jpg

Persoonlijke aanpak, evidence based, en altijd 100% gericht op het behalen van jouw doel.

Lees meer >
Persoonlijke
1-op-1 coaching
bottom of page